KLANTEN OVER SPEEDWAY

Rapper

Voor minder tijdgevoelige zendingen bieden wij u de RAPPER. Dit is een zending die wordt gecombineerd met andere zendingen. Deze zending moet wel ’s morgens voor 10.00 uur bij ons zijn aangemeld en wordt nog dezelfde dag nog voor 18.00 uur afgeleverd op plaats van bestemming.

Exclusieve spoed

Als er echt geen seconde meer te verliezen is rijden wij direct en exclusief voor u naar de opgegeven bestemming. Zonder tussenstop(s). Dit doen we zowel nationaal als internationaal.

Postbus service

Bij deze service halen we ’s morgens uw post op en bezorgen deze bij u op kantoor. In de middag halen we de post bij u op en brengen deze naar Post NL.

Vaste ritten

Voor regelmatig terugkerende ritten kunnen we alle standaard gegevens in ons computersysteem vastleggen, zodat u voortaan alleen nog maar hoeft te bellen of mailen om ons direct voor u te laten rijden. Dit doen we ook in de avonduren en in het weekend.

Warehouse & order picking

Wanneer u opslagruimte nodig heeft voor uw goederen dan is dat voor ons ook geen enkel probleem. Wij beschikken over een eigen loods en de benodigde software waarmee wij de goederen in onderlinge afstemming gefaseerd uitleveren richting uw klanten.

TOP