KLANTEN OVER SPEEDWAY

1991 › OPRICHTING
1991

TIMMEREN AAN DE WEG

Er was een mogelijkheid in de markt, een koeriersdienst die naast het simpele A - naar - B transport ook handige handjes levert. Met die gedachte is Speedway koeriers ontstaan.

2001

15 AUTO'S IN HET WAGENPARK

Binnen enkele jaren is ons wagenpark gegroeid naar ruim 15 wagens (en motoren). Voor de spoedklussen hebben wij de keuze uit motoren, personenwagens en bakwagens. Voor het grotere transport hebben wij de beschikking over transporters en bakwagens.

2007

EXTRA LOCATIE

Een grote wens was het centraliseren van een deel van Speedway koeriers. In Amsterdam vonden wij die uitbreiding. Ideaal gelegen waardoor wij nog sneller van en naar de klanten kunnen rijden.

2016

SPECIALISATIES

Onze plus-service is volwassen geworden en veel van onze klanten maken naast de koerierswerkzaamheden gebruik van onze handige handjes. Installeren van panelen, vervangen en repareren van machines, niets is te gek.

2021

KLEINER EN BETER

Het wagenpark hebben aangepast op de wensen van onze klanten. Een kleiner (maar efficiënter) wagenpark, en daardoor uiteindelijk een betere service. Centraal gelegen vanuit Amsterdam, Amersfoort en Nijkerk rijden onze chauffeurs dagelijks door heel Europa.

MOMENTEEL
TOP